Over ons

Hoe het begon

In 2011 startte CottonCounts-oprichtster Alexandra van den Bos met de online verkoop van luxe linnengoed, dat gemaakt is van de beste katoensoorten, zoals Egyptisch katoen en Amerikaans Pima-katoen. De artikelen worden direct aan de consument verkocht via www.cottoncounts.nl. Ook is er een linnen-collectie speciaal voor de retailer beschikbaar, die in winkels en bij andere verkooppunten ligt.

In 2016 breidde CottonCounts zijn vleugels uit door de collectie uit te breiden met woonaccessoires, zoals de houten letters en plankjes, die rechtstreeks aan de retailer worden verkocht. Deze artikelen worden via onze b2b-site verhandeld: www.b2b.cottoncounts.nl. Onze stoere en eigentijdse woonartikelen zijn bij een heel groot en divers aantal winkels in Nederland en daarbuiten verkrijgbaar.

Het assortiment bestaat uit een brede range van artikelen; variërend van sleutelhanger tot bijzonder meubelstuk of stijlvol ornament. Bijzonder is dat wij niet voor de massaproductie gaan, maar juist kiezen voor kleinere familiebedrijven in onder meer India en Indonesië die onze veelal eigen ontworpen producten vaak met de hand maken. Daardoor ontstaan unieke collecties woon- en decoaccesssoires met een geheel eigen karakter, die je niet overal vindt. Uniek, stoer, mooi gemaakt en hoge service, zijn de kernwoorden waar wij voor staan.

 

                                                                                                                                                                                                  CottonCounts oprichtster Alexandra van den Bos

                                                                                                                                                                                          CottonCounts-oprichtster Alexandra van den Bos