Veel gestelde vragen

Alle bestelde producten worden feestelijk als een cadeau verpakt; ook al is het voor uzelf! En daarvoor brengen wij u uiteraard niets extra’s in rekening. Een CottonCounts-product ontvangen, hoort een feestje te zijn!

Ja, wij verzorgen ook presentaties bij u thuis of op een door u geregelde locatie. Wij vertellen dan uitgebreid over onze producten, de kwaliteit daarvan en indien gewenst over de textielgeschiedenis.

Het complete assortiment nemen we mee, zodat alle deelnemers de producten kunnen zien en voelen. Ook voor een gezellig high-tea of bijvoorbeeld borrelhapjes tijdens de productpresentatie kunnen wij zorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden: info@cottoncounts.nl

Een huwelijkslijst kunt u bij ons ook laten opstellen. Alle cadeaus worden feestelijk ingepakt en voorzien van een kaartje met de naam van de gever(s) en door ons bezorgd op de locatie waar het huwelijksfeest wordt gevierd of op een andere door u gewenste locatie. Makkelijker kan het bijna niet. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Neem aub even contact met ons op via info@cottoncounts.nl

Bent u onverhoopt niet tevreden over uw bestelling? Ruilen of terugbrengen van een artikel is bij ons geen enkel probleem. U kunt producten binnen veertien dagen na ontvangst ruilen of terugbrengen, mits de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn. Uit hygiënisch oogpunt kunnen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en tafellinnen alleen worden teruggenomen mits ze niet uit de originele verpakking zijn gehaald en de speciale verzegeling niet is verbroken. Bent u niet helemaal zeker over de maat, meet dan voor de zekerheid eerst uw dekbed, bed of tafel even op, voordat u het product uit de verpakking haalt. Wij werken niet met tegoedbonnen; u krijgt direct uw geld terug of u kunt het ruilen voor een ander product van dezelfde prijs. Een besteld dekbed wordt speciaal voor u besteld en gemaakt bij onze leverancier. Dit artikel kan na aanschaf niet meer worden geretourneerd en is van het herroepingsrecht uitgesloten. Om een juiste keuze te maken als het om een dekbed gaat, stellen wij daarom speciale leendekbedden ter beschikking die u na betaling van een borg een paar dagen thuis kunt testen om de juiste keuze te maken. Graag geven wij u daarbij ook advies om het beste, definitieve dekbed uit te zoeken.Wilt u een product dat onder het herroepingsrecht valt, retouneren? Stel ons dan per mail op de hoogte:info@cottoncounts.nl. Wij sturen u dan een retourenformulier. Mocht een artikel willen ruilen, dan kunt u dit artikel ook terugbrengen naar onze showroom in Poeldijk. Dit kan echter alleen op afspraak. Het adres van onze showroom is: ABC Westland 271, 2685 DC Poeldijk. U kunt de producten ook terugsturen naar hetzelfde adres. De verzendkosten zijn dan voor uw rekening.

Voor bestellingen boven 50 euro berekenen wij voor verzending binnen Nederland geen verzendkosten. Onder dit bedrag berekenen wij 2,95 euro per pakket tot 10 kilo. Het pakketje wordt via DHL of Postnl verzonden. U kunt ook kiezen voor een DHL-pickup point waar u het pakket kunt afhalen.

Ja, wij versturen uw bestelling momenteel naar heel veel Europese landen, zoals Duitsland, België, Oostenrijk en Spanje. De verzendkosten verschijnen na het invullen van uw adresgegevens automatisch bij het afrekenen in beeld. Wilt u graag een pakket in een ander land laten bezorgen of ontvangen, dat niet wordt aangegeven in de lijst? Vraag dan even de verzendkosten voor dat land op via info@cottoncounts.nl

Een aantal voorbeelden:

België: 9,95 euro

Duitsland: 10,95 euro

Oostenrijk: 13,95 euro

Frankrijk: 14,95 euro

Spanje: 26,95 euro

CottonCounts streeft er naar om bestellingen die op werkdagen worden gedaan voor 13.00 uur ‘s middags direct te verpakken en diezelfde dag op de post te doen mits de betaling ook binnen is. In de regel heeft u het pakket dan de volgende dag al in huis. Bestellingen in het weekeinde worden dan wel direct verpakt, maar kunnen pas maandag worden verzonden. U heeft de bestelling dan normaal gesproken dinsdag in huis. Het duurt langer om bestellingen die afgeleverd moeten worden in België, Duitsland of een ander land in het buitenland op de plaats van bestemming te krijgen. Bestellingen naar andere Europese landen duurt in de regel 3 tot 5 dagen. Mocht een product pas later kunnen worden geleverd, dan staat dit vermeld bij de productinformatie op de site.

CottonCounts-producten zijn makkelijk in het onderhoud. Onder het kopje productverzorging op onze site kunt u deze tips en aanbevelingen vinden.

Stel uw vraag via info@cottoncounts.nl en u krijgt van ons zo snel mogelijk een antwoord.